Svensk färs - Scan Sverige Foodservice

Svensk färs

I många maträtter används blandfärs, alltså en mix av nöt- och fläskfärs. Proportionerna är ofta 50/50 men 30 % gris och 70 % nöt, eller 20 % gris och 80 % nöt förekommer också. Av hävd använder man en större andel nötkött i norra Sverige. En hel del maträtter lagas med ren nötfärs, till exempel många köttfärssåser och Biff à la Lindström, lasagne och råbiff. För att inte tala om hamburgare av alla de slag. Den arabiska färsrätten Kibbeh görs ofta på ren nötfärs, när man inte använder lamm.

Sortiment

PRODUKTNAMN VARUMÄRKE
Blandfärs 70/30 13 % Scan
Kalvfärs Scan
Blandfärs 50/50 15 % Scan
Nötfärs 10 % Scan
Högrevsfärs 13% grov Scan
Nötfärs 10 % fryst Scan
Nötfärs 10 % grovm. Scan
Fläskfärs 17 % fryst Scan
Nötfärs 23% Scan
Blandfärs 50/50 Scan
Blandfärs 50/50 15% Scan
Blandfärs 60/40 20% Scan
Blandfärs 70/30 13% Scan
Nötfärs 10% grovmal Scan
Nötfärs 18% Scan
Nötfärs 10% Scan
Högrevsfärs 13% grov Scan
Nötfärs 10% gro Krav Scan
Lammfärs Scan
Hamburgerfärs Scan
Blandfärs 50/50 15% Lösfryst Scan
Nötfärs 10% Lösfryst Scan