Skinkstek sous vide

Scans goda sous vide skinkstek spar tid och energi och ger samtidigt en jämn kvalitet och god ekonomi. Den är färdigkokt och tål varmhållning under en lång tid, vilket resulterar i minimalt med svinn. Enkel att krydda efter tycke och smak och kan serveras såväl varm som kall. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.

Innehåll

INGREDIENSER: Svensk skinkstek (91%)*, vatten salt, antioxidationsmedel E326, svartpeppar, vitpeppar. *Ursprung: Sverige

  • Svenska flaggan
  • Kött från Sverige
  • Nyckelhålet

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde per 100g
  • Energi 700 kJ / 160 kcal
  • Fett 5,8 g
  • Varav mättat fett 2,3 g
  • Kolhydrater < 0,5 g
  • Varav sockerarter 0 g
  • Protein 27 g
  • Salt 1,1 g

Allergener

Allergener
  • Gluten Nej
  • Mjölk Nej
  • Soja Nej
  • Ägg Nej
  • Lupin Nej
  • Senap Nej
  • Sesamfrön Nej
  • Selleri Nej
  • Fisk Nej

Teknisk data

Teknisk data

Artnr: 723395

Vikt: 2 666 g

Antal detaljistförpackningar i kartong: 3

Kartongens nettovikt: 7,00 kg

Antal kartonger på pall: 48

Pallens nettovikt: 383,0 kg

Antal lav på pallen: 6

Hållbarhetsdagar från produktionsdag: 42

GTIN: 2320400500008

Produktdata

Produktdata

Svensk köttråvara

Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C

Tillagning

Tillagning

Skiva köttet och lägg det i bleck (tillsätt ingen vätska och lägg ej på lock). Värm i kombiugn, lågtemperaturånga 80°C i ca 15 min eller tills temperaturen mellan skivorna är 70°C.