Oxbringa sous vide skivad
Scan oxbringa är långkokad, dvs färdig att äta, och tål varmhållning, vilket innebär minimalt svinn. Scan sous vide oxbringa spar tid, energi och ger samtidigt en jämn kvalitet och god ekonomi. Att vi skivat den sparar din tid ytterligare. Vår oxbringa görs av svensk högkvalitativt ungnöt och är lätt rimmad för den goda smakens skull. Servera gärna med en stark pepparrot - eller senapssås eller en mildare dillsås. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.
Innehåll
INGREDIENSER: Svensk bringa av nöt (86%)*, salt, druvsocker, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. *Ursprung: Sverige
Näringsvärde per 100g
Näringsvärde per 100g- Energi 950 kJ / 230 kcal
- Fett 17 g
- Varav mättat fett 8,7 g
- Kolhydrater < 0,5 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 20 g
- Salt 2,9 g
Allergener
Allergener- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Teknisk dataArtnr: 722898
Vikt: 1 800 g
Antal detaljistförpackningar i kartong: 3
Kartongens nettovikt: 5,00 kg
Antal kartonger på pall: 60
Pallens nettovikt: 324,0 kg
Antal lav på pallen: 6
Hållbarhetsdagar från produktionsdag: 240
GTIN: 2320230600008
Produktdata
ProduktdataSvensk köttråvara
Förvaring: FÖRVARING & HÅLLBARHET: FRYSVARA: Ska förvaras vid -18°C eller kallare.
Tillagning
TillagningTILLAGNINGSANVISNING: Skiva köttet och lägg det i bleck (tillsätt ingen vätska och lägg ej på lock). Värm i kombiugn, lågtemperaturånga 80°C i ca 15 min eller tills temperaturen mellan skivorna är 70°C.