Oxbringa Rimmad sous vide
Scan sous vide oxbringa gör det möjligt att spara tid, energi och samtidigt få en jämn kvalitet och god ekonomi. Den är långkokad och tål varmhållning, vilket innebär minimalt svinn. Oxbringa är ett bindvävsrikt kött som lämpar sig bäst att kokas. Använd buljongen i påsen för att göra en stark pepparrotsås eller en mildare dillsås. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.
Innehåll
INGREDIENSER: Svensk bringa av nöt (86%)*, vatten, salt, druvsocker, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. *Ursprung: Sverige
Näringsvärde per 100g
Näringsvärde per 100g- Energi 750 kJ / 180 kcal
- Fett 13 g
- Varav mättat fett 6,5 g
- Kolhydrater < 0,5 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 15 g
- Salt 2,2 g
Allergener
Allergener- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Teknisk dataArtnr: 722895
Vikt: 3 300 g
Antal detaljistförpackningar i kartong: 2
Kartongens nettovikt: 6,00 kg
Antal kartonger på pall: 48
Pallens nettovikt: 316,0 kg
Antal lav på pallen: 6
Hållbarhetsdagar från produktionsdag: 42
GTIN: 2320229700009