Fläsklägg Rimmad sous vide
Scans goda fläsklägg är rimmad och vi har gjort jobbet åt dig genom skonsam sous vide kokning. Fläskläggen tål varmhållning under lång tid, vilket resulterar i minimalt svinn. Med vår sous vide-fläsklägg kan du spara tid, energi och få ett jämnt och högt resultat med god ekonomi. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.
Innehåll
INGREDIENSER: Svensk fläsklägg svålfri (91%)*, salt, druvsocker, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. *Ursprung: Sverige
Näringsvärde per 100g
Näringsvärde per 100g- Energi 500 kJ / 120 kcal
- Fett 4,7 g
- Varav mättat fett 2 g
- Kolhydrater 0,5 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 18 g
- Salt 3,2 g
Allergener
Allergener- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Teknisk dataArtnr: 722693
Vikt: 1 800 g
Antal detaljistförpackningar i kartong: 3
Kartongens nettovikt: 5,00 kg
Antal kartonger på pall: 48
Pallens nettovikt: 259,0 kg
Antal lav på pallen: 6
Hållbarhetsdagar från produktionsdag: 42
GTIN: 2320060600001
Tillagning
TillagningSkiva köttet och lägg det i bleck (tillsätt ingen vätska och lägg ej på lock). Värm i kombiugn, lågtemperaturånga 80°C i ca 15 min eller tills temperaturen mellan skivorna är 70°C.