Fläsklägg Rimmad sous vide

Scans goda fläsklägg är rimmad och vi har gjort jobbet åt dig genom skonsam sous vide kokning. Fläskläggen tål varmhållning under lång tid, vilket resulterar i minimalt svinn. Med vår sous vide-fläsklägg kan du spara tid, energi och få ett jämnt och högt resultat med god ekonomi. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.

Innehåll

INGREDIENSER: Svensk fläsklägg svålfri (91%)*, salt, druvsocker, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. *Ursprung: Sverige

  • Svenska flaggan
  • Kött från Sverige

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde per 100g
  • Energi 500 kJ / 120 kcal
  • Fett 4,7 g
  • Varav mättat fett 2 g
  • Kolhydrater 0,5 g
  • Varav sockerarter 0 g
  • Protein 18 g
  • Salt 3,2 g

Allergener

Allergener
  • Gluten Nej
  • Mjölk Nej
  • Soja Nej
  • Ägg Nej
  • Lupin Nej
  • Senap Nej
  • Sesamfrön Nej
  • Selleri Nej
  • Fisk Nej

Teknisk data

Teknisk data

Artnr: 722693

Vikt: 1 800 g

Antal detaljistförpackningar i kartong: 3

Kartongens nettovikt: 5,00 kg

Antal kartonger på pall: 48

Pallens nettovikt: 259,0 kg

Antal lav på pallen: 6

Hållbarhetsdagar från produktionsdag: 42

GTIN: 2320060600001

Produktdata

Produktdata

Svensk köttråvara

Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C

Tillagning

Tillagning

Skiva köttet och lägg det i bleck (tillsätt ingen vätska och lägg ej på lock). Värm i kombiugn, lågtemperaturånga 80°C i ca 15 min eller tills temperaturen mellan skivorna är 70°C.