Kotlettrad sous vide skivad
Med Scans skivade sous vide-kotlettrad är det möjligt att spara tid, energi och samtidigt få ett jämnt, högt resultat och god ekonomi. Sous vide kokt kotlettrad är extra mört, saftigt och väldigt smakrikt och passar att äta både varm och som kallskuret. Att vi skivat den sparar din tid ytterligare. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.
Innehåll
INGREDIENSER: Benfri kotlett av gris (90%)*, vatten, salt, antioxidationsmedel E326, vitpeppar, svartpeppar. * Ursprung; Sverige
Näringsvärde per 100g
Näringsvärde per 100g- Energi 750 kJ / 180 kcal
- Fett 6,2 g
- Varav mättat fett 2,5 g
- Kolhydrater < 0,5 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 21 g
- Salt 1,4 g
Allergener
Allergener- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Teknisk dataArtnr: 722598
Vikt: 1 800 g
Antal detaljistförpackningar i kartong: 3
Kartongens nettovikt: 5,00 kg
Antal kartonger på pall: 60
Pallens nettovikt: 324,0 kg
Antal lav på pallen: 6
Hållbarhetsdagar från produktionsdag: 180
GTIN: 2320404200003
Produktdata
ProduktdataSvensk köttråvara
Förvaring: FÖRVARING & HÅLLBARHET: FRYSVARA: Ska förvaras vid -18°C eller kallare.
Tillagning
TillagningTILLAGNING: Lägg köttet i bleck (tillsätt ingen vätska och lägg ej på lock). Värm i kombiugn,lågtemperaturånga 80°C i ca 15 min eller tills temperaturen mellan skivorna är 70°C.