Kamben sous vide

Med Scans goda sous vide-kamben kan du spara tid, energi och samtidigt få ett jämnt, högkvalitativt resultat och god ekonomi. Kambenen är färdigkokta och tål varmhållning en lång tid, vilket innebär minimalt svinn. Det är ett saftigt och marmorerat kött där du sätter din egen smak. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.

Innehåll

INGREDIENSER: Svenska kamben av gris*, salt, antioxidationsmedel E326. *Ursprung: Sverige

  • Svenska flaggan
  • Kött från Sverige

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde per 100g
  • Energi 800 kJ / 200 kcal
  • Fett 13 g
  • Varav mättat fett 5,7 g
  • Kolhydrater 1,6 g
  • Varav sockerarter 0 g
  • Protein 17 g
  • Salt 0,9 g

Allergener

Allergener
  • Gluten Nej
  • Mjölk Nej
  • Soja Nej
  • Ägg Nej
  • Lupin Nej
  • Senap Nej
  • Sesamfrön Nej
  • Selleri Nej
  • Fisk Nej

Teknisk data

Teknisk data

Artnr: 722093

Vikt: 960 g

Antal detaljistförpackningar i kartong: 5

Kartongens nettovikt: 4,00 kg

Antal kartonger på pall: 48

Pallens nettovikt: 230,0 kg

Antal lav på pallen: 6

Hållbarhetsdagar från produktionsdag: 42

GTIN: 2320269600000

Produktdata

Produktdata

Svensk köttråvara

Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C

Tillagning

Tillagning

Smaksätt kambenen. Grilla hela i ca 15 min eller i bitar i ca 10 min. Vänd då och då. I ugn: Krydda kambenen. Värm i ugn hela eller i bitar, på 225° i 8-15 minuter tills de får fin färg.