Kamben sous vide
Med Scans goda sous vide-kamben kan du spara tid, energi och samtidigt få ett jämnt, högkvalitativt resultat och god ekonomi. Kambenen är färdigkokta och tål varmhållning en lång tid, vilket innebär minimalt svinn. Det är ett saftigt och marmorerat kött där du sätter din egen smak. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.
Näringsvärde per 100g
Näringsvärde per 100g- Energi 800 kJ / 200 kcal
- Fett 13 g
- Varav mättat fett 5,7 g
- Kolhydrater 1,6 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 17 g
- Salt 0,9 g
Allergener
Allergener- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Teknisk dataArtnr: 722093
Vikt: 960 g
Antal detaljistförpackningar i kartong: 5
Kartongens nettovikt: 4,00 kg
Antal kartonger på pall: 48
Pallens nettovikt: 230,0 kg
Antal lav på pallen: 6
Hållbarhetsdagar från produktionsdag: 42
GTIN: 2320269600000
Tillagning
TillagningSmaksätt kambenen. Grilla hela i ca 15 min eller i bitar i ca 10 min. Vänd då och då. I ugn: Krydda kambenen. Värm i ugn hela eller i bitar, på 225° i 8-15 minuter tills de får fin färg.