Kalvbräss
Kalvbräss kan tillredas på de flesta sätt, vanligt är att steka brässen i skivor, med eller utan panering. Brässen kan också friteras eller vändas i gryta. Gräddstuvad bräss är mycket gott. Smaken är mild och nötigt smörig, konsistensen är mjuk och mör. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.
Näringsvärde per 100g
Näringsvärde per 100g- Energi 402 kJ / 96 kcal
- Fett 3,1 g
- Varav mättat fett 1,46 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 16,9 g
- Salt 0,19 g
Allergener
Allergener- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Teknisk dataArtnr: 350302
Vikt: 1 000 g
Antal detaljistförpackningar i kartong: 1
Kartongens nettovikt: 1,00 kg
Antal kartonger på pall: 96
Pallens nettovikt: 96,0 kg
Antal lav på pallen: 6
Hållbarhetsdagar från produktionsdag: 180
GTIN: 2320213700008
Produktdata
ProduktdataUrsprung: Sverige
Förvaring: FÖRVARING & HÅLLBARHET: FRYSVARA: Ska förvaras vid -18°C eller kallare.