Kalvbräss

Kalvbräss kan tillredas på de flesta sätt, vanligt är att steka brässen i skivor, med eller utan panering. Brässen kan också friteras eller vändas i gryta. Gräddstuvad bräss är mycket gott. Smaken är mild och nötigt smörig, konsistensen är mjuk och mör. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.

Näringsvärde per 100g

Näringsvärde per 100g
  • Energi 402 kJ / 96 kcal
  • Fett 3,1 g
  • Varav mättat fett 1,46 g
  • Kolhydrater 0 g
  • Varav sockerarter 0 g
  • Protein 16,9 g
  • Salt 0,19 g

Allergener

Allergener
  • Gluten Nej
  • Mjölk Nej
  • Soja Nej
  • Ägg Nej
  • Lupin Nej
  • Senap Nej
  • Sesamfrön Nej
  • Selleri Nej
  • Fisk Nej

Teknisk data

Teknisk data

Artnr: 350302

Vikt: 1 000 g

Antal detaljistförpackningar i kartong: 1

Kartongens nettovikt: 1,00 kg

Antal kartonger på pall: 96

Pallens nettovikt: 96,0 kg

Antal lav på pallen: 6

Hållbarhetsdagar från produktionsdag: 180

GTIN: 2320213700008

Produktdata

Produktdata

Ursprung: Sverige

Förvaring: FÖRVARING & HÅLLBARHET: FRYSVARA: Ska förvaras vid -18°C eller kallare.