Färskostbakad falukorv

Färskostbakad falukorv
För 20 personer

Snabb falukorvs måltid som alla kommer att tycka om.

Ingredienser

  • 2 kg Falukorv, hel
  • 1 kg Färskost
  • 5 dl Crème fraiche
  • 1 dl Äpple, hackad
  • 1 dl Ättiksgurka, hackad
  • 1 dl Riven ost
  • 1 dl Dijon

Gör så här

Dela korven i ca 2 cm höga stubbar och lägg ut på ett sprayat bleck. Blanda alla övriga ingredienser och toppa varje falukorvsstubbe med blandningen.
Gratinera i ugn på 175 grader i ca 20 minuter eller tills allt fått färg.
Servera gärna med potatismos.
Smaklig måltid!

Kockens tips: Vill ni ha en tunnare sås så tillsätt mer grädde efter att ni bakat av blecken och rör runt.