Taquitos med Vegofärs

Taquitos med Vegofärs
För 10 personer

Ingredienser

  • 2 ½ påsar Scan Vegofärs
  • 1 dl Rapsolja
  • 3 Gul lök, finhackade
  • 5 klyftor Vitlök
  • 3 påsar Beef Taco Paste, Santa Maria
  • 1 liter Vegetarisk Buljong
  • Salt och Peppar
  • 30 st Tortillabröd, ca 15 cm
  • TOPPINGS
  • Salsa Verde - eget recept el köpt
  • Pico De Gallo - eget recept eller köpt
  • Picklad rödlök - eget recept el köpt
  • Gräddfil
  • Limeklyftor
  • Jalapenos, skivad

Gör så här

Stek lök och vitlök i en panna med hälften av oljan tills de får gyllenbrun färg. Lägg i Vego Färs och stek med i ngn minut, slå sen på Beef Taco Paste och buljong, koka upp och sjud långsamt i 10-15 minuter så vätskan kokat in i färsen, ska dock inte bli för torr. Smaka av med salt och peppar.

Fördela Vego Färs på tortillabröd och rulla ihop till tajta Taquitorullar. Lägg rullarna på plåt el i ugnsfast form, pensla med resterande olja och grädda sen i ugn på 175°C i 15-20 minuter så de får fin färg.

Servera Taquitos direkt med valfria toppings och sallad.