Vegobullar med pasta i tomatsås
Ingredienser
- 2 påsar Scan Vegobullar
- ½ dl Olivolja
- 1 Gul lök, finhackad
- 2 Vitlök, finhackad
- 1-2 Röd chili, tunnskivad
- 1 kg Tomater på burk, hela
- 1 msk Socker
- Salt och Peppar
- 100 g Smör
- 10 port Pasta, ex. Bucatini
- 25 blad färsk Basilika
- Parmesan
Gör så här
Hetta upp en kastrull med olja och svetta lök, vitlök och chili mjuka, ska ej få färg.Slå på tomater och krydda med socker, koka upp under lock och sjud i ca 15 minuter, rör om då och då.
Grovmosa såsen med en slev och smaka av med salt och peppar. Tillsätt smör och Vego Bullar i såsen och sjud några minuter, smaka av igen.
Koka pastan enligt instruktioner i saltat vatten. Blanda tomat/bullsås med den nykokta pastan och basilikablad, koka samma ngn minut och servera sen med parmesan, nymalen svartpeppar och kanske ngt gott bröd till.