Vego Bullswrap
Ingredienser
- 2 påsar Scan Vegobullar
- 4 msk Rapsolja
- 10 st Libabröd
- 3 dl Hummus - eget recept el köpt
- 1 huvud Isberg, tunnstrimlad
- ½ huvud Rödkål, tunnstrimlad
- 20 klyftor Saltgurka
- 250 g Picklad Rödlök - eget recept el köpt
- 3 dl Ajvar relish, valfri hetta
- 2 nävar Blandade Örter, ex. Mynta/Koriander/Persilja
Gör så här
Börja med att stek på bullarna i olja tills de får fin färg.Värm på libabröd och bred på ca 2 msk hummus på varje bröd. Lägg sen på varje bröd 2 klyftor saltgurka, strimlad isberg & rödkål. Lägg i 5-6 Vego Bullar och toppa med picklad rödlök, ajvar relish och blandade örter.
Rulla ihop till en wrap med papper el folie runt om och servera direkt.