Vego Bullswrap

Vego Bullswrap
För 10 personer

Ingredienser

  • 2 påsar Scan Vegobullar
  • 4 msk Rapsolja
  • 10 st Libabröd
  • 3 dl Hummus - eget recept el köpt
  • 1 huvud Isberg, tunnstrimlad
  • ½ huvud Rödkål, tunnstrimlad
  • 20 klyftor Saltgurka
  • 250 g Picklad Rödlök - eget recept el köpt
  • 3 dl Ajvar relish, valfri hetta
  • 2 nävar Blandade Örter, ex. Mynta/Koriander/Persilja

Gör så här

Börja med att stek på bullarna i olja tills de får fin färg.

Värm på libabröd och bred på ca 2 msk hummus på varje bröd. Lägg sen på varje bröd 2 klyftor saltgurka, strimlad isberg & rödkål. Lägg i 5-6 Vego Bullar och toppa med picklad rödlök, ajvar relish och blandade örter.
Rulla ihop till en wrap med papper el folie runt om och servera direkt.