Krispig ärtburgare i Potato Bun, picklad rödlök, BBQ-dressing
Ingredienser
- 10 portioner krispig Apetit ärtburgare
- 10 st Potato bun Hamburgerbröd
- Salladsblad, skivad gurka, skivad tomat
- NORTH CAROLINA SLAW
- 2 dl vitvinsvinäger
- 1 dl socker
- 1 tsk salt
- ¼ tsk nymalen svartpeppar
- ½ huvud riven vitkål
- 1½ dl finhackad stjälkselleri
- PICKLAD RÖDLÖK
- 2 dl ättika 12%
- 2 dl strösocker
- 2 dl vatten
- 4 st rödlök
- BARBECUE DRESSING
- 3 dl majonnäs
- 1 dl crèmefraiche
- 1 dl bostongurka
- 3 msk Sweet baby Rays BBQ-sås
- Salt och nymalen svartpeppar
Gör så här
Blanda ihop vinäger, socker, salt och peppar.Lägg i den rivna kålen & sellerin, rör om och låt dra i 1 timme innan servering.
Smaka av och krama ur vätskan innan servering.
Blanda ihop ingredienserna i en kastrull, koka upp så att sockret smälter och vätskan blir helt klar, kyl. Skala och skiva rödlöken, lägg gärna i en vacc-påse, slå på picklinglagen och vakuumförpacka samt ställ i kylen i minst 1 timme innan servering - håller i vacuumförpackningen minst en vecka. Fungerar också bra att pickla i annat kärl.
Blanda samman alla ingredienser till dressingen och smaka av med salt och peppar.
Värm och tillaga Ärtburgaren enligt instruktion på förpackningen. Rosta hamburgerbröden, bygg på botten på brödet med dressing, sedan North Carolina Slaw, på med den krispiga ärtburgaren, toppa med den picklade rödlöken, stryk på dressing på locken, lägg på och servera.