Mjukbakad griskind i potatistaco

Mjukbakad griskind i potatistaco
För 20 personer

Ingredienser

  • 2 kg griskind Scan Menü

Dillpicklad gurka

  • 1 gurka, skalad
  • 2 dl "1-2-3-lag"
  • 1 dillkvist

Senapsmajjo

  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk grov senap, typ skånsk
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 tsk honung

Gör så här

Griskind: Gör pulled pork av griskinden. Till exempel: Koka köttet mjuk i 20 timmar i buljong. Tag upp kyl ned och plocka köttet i bitar. Smak upp med schrirascha, grön tabasco, bbq sås och sherryvinäger. Dillpicklad gurka: Skiva gurkan tunt, lägg i lagen med en dill kvist och vacumförpacka. Låt stå i 5 timmar. Stansa och fritera wonton plattor och forma som tacos. Funkar ju såklart med färdigköpta tacoschips. Senapsmajjo: Blanda ingredienserna, smaka av med salt och peppar. Lägg ihop: Lägg den mjukbakade griskinden i wontontacoskalet. Toppa med senapsmajjo och dillpicklad gurka.