Gör så här
Gör så här:
Fyll halva ugnsfasta formen med fett.
Lägg i sidan med svål nedåt och fyll på mer grönsaker. Täck med smörpapper och sedan med folie.
Sätt in i ugn på 70° i 10 timmar.
Ställ åt sidan och låt svalna i sitt eget fett,
med tryck. Ta sidan ur formen och skär i
långa "stavar", ca 5-6 cm breda. Krydda
med ingefära, five spice, vitpeppar och salt på köttsidorna - men inte på svålsidan. Stek dem sedan försiktigt i lite fett med svålsidan nedåt tills den blir krispig och sedan runt om på kanterna. Skiva tunt och servera ljumma eller kalla med syltad rödkål.
Syltad rödkål:
Gör så här
Koka upp ättika, socker och vatten tills sockret löst sig. Ställ åt sidan och lägg i
ingefära och stjärnanis. Låt svalna.
Lägg i rödkål och silverlök.
Låt dra i kylen 2-3 timmar innan den serveras.