Gör så här
Fläsksida
Blanda ihop tofu, five spicepulver, vitpeppar, socker, salt och risvin till en pasta. Stick köttsidan på fläsksidan med en kniv, ca ½ cm djupt och med 2 cm mellanrum. Gnugga in hela sidan med marinaden, tryck ner i hålen. Lägg i form eller i vakuumpåse och låt marinera över natten.
Lägg sidan i djup bleck med köttsidan nedåt. Koka upp buljong och slåden på fläsksidan. Täck med lock eller aluminiumfolie. Sätt in i ugn på 125°C i ca 3-4 tim. sidan är färdig när den känns mör. Sila av buljong och spara den. Lägg fläsksidan i press och låt svalna över natt.
Skiva fläsksidan i önskad storlek och värm skivorna i buljongen.
Bao-bröd
Blanda jäst med 40°C vatten. Låt stå och dra i ca 10 min. Blanda socker, mjöl, salt och olja med vätskan. Knåda ihop till en slät deg.
Lägg lite olja i en skål. Vänd runt degen i skålen så oljan täcker degen runt om. Täck med plastfilm och låt jäsa i 1 tim.
Kavla ut degen lätt och stansa ut rundlar (4-5 cm). Lägg på plåt med bakplåtspapper. Jäs under duk i ytterligare 30-45 min.
Ånga bröd i ca 10-12 min eller baka i ångugn lika länge. Ta ut och låt svalna på galler. Innan servering: dela bröden och ånga dem varma i 2-3 min.
Potatispickles
Strimla potatisen till julienne. Lägg i kallt vatten i ca 30 min. Byt gärna vatten 1-2 ggr. Slå av vatten och låt potatisen torka lite.
Hetta upp olja i en panna. Fräs vitlök och chili i 1 min. Lägg i potatis och stek ytterligare någon min under omrörning. Tillsätt vinäger, soja och socker. Rör om hela tiden. Stek ytterligare 3-4 min eller tills potatisen inte "vätskar" mer.
Ta av från värme och blanda i salladslök. Smaka av med mer vinäger och socker om det behövs.
Låt svalna och servera som tillbehör.
Chilimajo
Blanda ihop ingredienserna och smaka av.
Montering vid servering:
1. varmt bao-bröd
2. chilimajonnäs
3. 1-2 gurkskivor
4. värmd fläsksida
5. potatispickles
Dela på brödet. Lägg på lite majonnäs och en gurkskiva. Toppa med fläskskiva och potatispickles. Lägg på locket.