Julskinka med senapsvinägrett, cheddarost, apelsin och rödkål

Julskinka med senapsvinägrett, cheddarost, apelsin och rödkål
För 10 personer

Ingredienser

  • 20 skivor Scan Julskinka
  • 2 msk Senap, söt och stark
  • 0,5 dl Kallpressad rapsolja
  • 1 st Apelsin, skalet och raspet
  • 0,5 tsk Nejlika, mald
  • 1,5 st Grönt äpple, i tärningar
  • 100 g Cheddarost, grovriven

Gör så här

1. Blanda senap med rapsolja, apelsinskalet och nejlika. 2. Lägg ut de tunna skivorna med skinka på tallrikar. Pensla skinkan med senapsblandningen. 3. Strö över äppeltärningar och cheddarost och dra ett par ordentliga tag med svartpepparkvarnen över. 4. Blanda rödkålen och apelsinfiléer med kvarvarande senapsblandning. Smaka av med salt och peppar. Toppa skinkan med lite rödkålssallad.