Piggribs med soja och ingefärsglaze
Ingredienser
- 5 kg Scan Piggribs, sous vide
Glaze
- 2 dl hoisinsås
- 1,5 dl kinesisk soja
- 2 st vitlöksklyftor, rivna
- 2 msk riven ingefära
Sallad
- 1 kg grön sparris
- 1 kg haricots verts
- 4 dl majonnäs
- 3 st röda chili, finhackade
- Skal och saft från 2 lime
- 200 g babyspenat
- 750 g risnudlar
- 50 g koriander
- 3 st röda chili, finhackade
Gör så här
1. Blanda ingredienserna till glazen.2. Grilla sparrisen och koka bönorna.
Blanda med majonäs, chili och lime.
Vänd ner spenat vid servering.
3. Häll kokande vatten på nudlarna
och låt stå och dra en stund. Häll av
vattnet och spola igenom nudlarna.
Blanda med hackad koriander och chili.
4. Grilla piggribsen och pensla med
glazen mot slutet.
5. Servera piggribsen med sparris och
bönsalladen och nudlarna.