Gör så här
1. Grilla entrecôten och majskolven på en väl uppvärmd träkolsgrill med jämn glöd. Smörj gärna grillgallret med lite olja innan du börjar.
2. Skiva eller strimla färska grönsaker som till exempel aubergine, zucchini/ squash, röd paprika, sparris, sockerärtor, lök. Blanda grönsakerna i en skål med olja, salt och peppar. Välj mellan att grilla grönsakerna på kolgrillen eller steka dem i en stekpanna.
3. Riv gurkan och blanda i en skål med yoghurt, salt, svartpeppar,
pressad vitlök, olivolja och rödvinsvinäger. Blanda tills gurkan
och de andra ingredienserna har spridit sig jämnt i yoghurten.
4. Placera de stekta/grillade grönsakerna i mitten på en tallrik.
Lägg därefter entrecôten ovanpå grönsakerna samt ställ upp den
grillade majskolven på en passande plats på tallriken. Portionera tzatzikin i en lite skål vid sidan om.