Gör så här
Blanda ströbröd, mjölk, ägg och kryddor. Låt svälla ca 5 min.
Tillsätt hackad lök, chipotlepasta och nötfärs, blanda.
Forma färsen till limpor och lägg på smorda bleck eller i avlånga bakformar. (Gör du till många? -Bred ut färsen i hela blecket.) Bred på ketchup eller chilisås.
Grädda i 200° ca 35 min tills innertemperaturen är 68°. Låt köttfärslimpan svalna något innan du skär den i portionsbitar.
Skär potatisen och sötpotatisen i mindre bitar och koka i lättsaltat vatten.
Koka upp mjölk och smör. Mixa eller mosa den avrunna potatisen. Tillsätt mjölken lite i taget. Smaka av med salt och svartpeppar.
Blanda samman smör, lime, vitlök, honung, salt, svartpeppar och hälften av koriandern till ett kryddsmör.
Skär majsen i stubbar, 4 per majskolv. Koka dem enligt anvisning. Blanda stubbarna med smöret så att det smälter. Garnera med resterande koriander.
Servera köttfärslimpan med sötpotatismos och majsstubbar. Garnera gärna med en limeklyfta och färsk koriander.