Kotlettracks East med sallad på äpple och blomkål

Kotlettracks East med sallad på äpple och blomkål
Grilla För 10 personer

Ingredienser

  • 2 kg Scan kotlettracks
  • 4 dl Scan grilla glaze East

Äppel- och blomkålssallad

  • 3 dl lätt crème fraiche
  • 0.5 dl riven pepparrot
  • 0.5 dl skånsk senap
  • 3 st röda äpplen - tunt skivade
  • 500 g blomkål - tunt skivad
  • 1 st lollo rosso i bitar
  • 2 st romansallad i bitar

Gör så här

Blanda crème fraiche med pepparrot och senap. Vänd försiktigt ner äpple och blomkål. Smaka av med salt och peppar. Vänd försiktigt ner salladen i blomkåls- och äppelröran vid servering. Grilla kotlettracksen på medelvarm grill tills de får fin färg. Pensla under tiden med glazen. Kör klart köttet i kombiugn på 125 grader tills innertemperaturen är 65 grader. Låt köttet vila och pensla med återstående glaze. Skär köttet i tjocka skivor. Servera de grillade kotlettracksen med äppel- och blomkålssalladen och ev lite klyftpotatis.