Lillprinsfrittata med tomat- och ruccolatoppping

Lillprinsfrittata med tomat- och ruccolatoppping
För 10 personer

Ingredienser

  • 450 g Scan Prinskorv kyckling-nöt
  • 750 g Potatis
  • 10 st Ägg
  • 3 dl Mjölk
  • 1 dl Vetemjöl
  • 1 tsk Salt
  • 1 st Purjolök
  • 1 msk Olivolja

Topping

  • 200 g Skivad rödlök
  • 150 g Cocktailtomater i halvor
  • 150 g Ruccola
  • 1 msk Olivolja

Gör så här

Koka potatisen i saltat vatten. Vispa ägg, mjölk, vetemjöl och salt i en bunke. Snitta purjolöken och skölj mellan bladen, strimla. Skär potatisen i bitar. Stek korven i olja och tillsätt lök och potatis. Stek utan att ta färg, peppra. Häll omelettsmeten i pannan med stekta ingredienserna. Sänk värmen och låt stå ett tag. Grädda sen av den snabbt i ugn med grillfunktion tills den får lite färg. Blanda tomater och rödlök med olivolja, salt och peppar. Skölj ruccolan och blanda med tomaterna. Servera som topping till frittatan.