Bratwurst och potatissallad med äppelvinägrett

Bratwurst och potatissallad med äppelvinägrett
Steka För 10 personer

Ingredienser

  • 1 kg Scan Bratwurst

Potatissallad

  • 1.5 kg Skalad potatis
  • 200 g Röda cocktailtomater
  • 200 g Gula cocktailtomater
  • 2 dl Kalamataoliver
  • 1 dl Gräslök i stavar

Vinägrett

  • 0.5 dl Äppelcidervinäger
  • 0.5 dl Olivolja
  • 0.5 dl Koncentrerad äppeljuice
  • 1 msk Dijonsenap

Gör så här

Koka potatisen och låt svalna. Skär i halvor eller bitar. Dela tomaterna. Vispa ihop ingredienserna till vinägretten. Blanda ihop allt till potatissalladen. Vänd ner vinägretten och smaksätt med salt och peppar. Grilla eller stek Ciauscolon. Servera med potatissalladen och romansallad i bitar.