Källarrökt Skinka med melon- och citronsallad

Källarrökt Skinka med melon- och citronsallad
För 10 personer

Ingredienser

  • Scan Gourmet Källarrökt Skinka 600 g
  • Vattenmelon 1 kg
  • Gurka skalad 350 g
  • Lollo Rosso 400 g
  • Romansallad 400 g
  • Scharlottenlök strimlad 100 g
  • Potatis kokt "små" kulor 800 g
  • Rädisor i klyftor 200 g
  • Pumpakärnor saltrostade 150 g
  • Brödkrutonger 150 g
  • Rapsolja kallpressad 1.5 dl
  • Citronjuice 0.5 dl
  • Citron fint rivet skal från 1 st

Gör så här

1. Skala och kärna ur medlonen. Skär i bitar. Skala och skär gurkan i bitar. 2. Skölj och strimla salladen. Lägg löken i isvatten 10 min, häll av. 3. Blanda en vinägrett på olja och citron, smaka av med salt och peppar. 4. Blanda ihop sallad, grönsaker, melon, kärnor och vinägrett. 5. Servera den Källrökta Skinkan med salladen och krutongerna.