Källarrökt rulle med quinoasallad och parmesankräm

Källarrökt rulle med quinoasallad och parmesankräm
För 10 personer

Ingredienser

  • Scan Gourmet Källarrökt Rulle 600 g
  • Quinoa 5 dl
  • Morötter strimlade 250 g
  • Sparris grön hyvlad 175 g
  • Salladslök strimlad 150 g
  • Gräslök i stavar 30 g
  • Machesallad 80 g
  • Ruccola 70 g
  • Kesella 350 g
  • Parmesan riven 125 g
  • Balsamicosirap 2 msk

Gör så här

1. Koka quinoan enligt anvisningarna på paketet men använd grönsaksbuljong istället för vatten. Låt svalna. 2. Blanda quinoan med lite olivolja, grönsakerna och gräslöken. Skölj salladen och vänd ner. 3. Blanda kesella och parmesan och samaka av med salt och peppar. 4. Servera den Källrökta Rullen med salladen och parmesankrämen. Rippla över balsamicosirapen.