Källarrökt rulle med vårsallad och parmesankräm

Källarrökt rulle med vårsallad och parmesankräm
För 30 personer

Ingredienser

  • Scan Gourmet Källarrökt Rulle 300 g
  • Morötter strimlade 80 g
  • Grön Sparris skivad 80 g
  • Salladslök strimlad 40 g
  • Romansallad 3 krukor
  • Kesella 250 g
  • Parmesan riven 100 g
  • Balsamicosirap 2 msk

Gör så här

1. Blanda grönsakerna med lite olivolja och gräslök. 2. Skölj salladen och skär den i lagom bitar. 3. Blanda kesella och parmesan och smaka av med salt och peppar. 4. Lägg grönsakerna och den Källarrökta Rullen i "salladsbåtarna". Toppa med kräm och rippla över balsamicosirapen. (Har salladen svårt att hålla ihop så fäst med en tandpetare.)