Gör så här
Tillbehör 1: Tvätta potatisen och skiva den millimetertunt. Blanchera och kyl. Vänd skivorna i skirat smör och krydda med salt och peppar. Trava skivorna i 10 högar och fäst ihop dem med en tandpetare. Fritera i skirat smör i 180°C under 2 minuter. Ta upp och låt rinna av.
Tillbehör 2: Skala smålöken och bräsera dem under lock cirka 10 minuter i olivolja på hög värme. Sänk temperaturen och tillsätt vitlök, timjan och salt.
Tillbehör 3: Blomkålen plockas i mindre buketter som bryns i olivolja tillsammans med vitlöken och timjankvisten. Bakas färdig i ugn 175°C ca 10 minuter.
Sky: Hacka löken, fräs den hastigt och tillsätt rödvinet och reducera till hälften. Tillsätt kalvfonden och sous videfonden, reducera till simmig konsisens. Krydda efter smak med salt, peppar, citronsaft och socker. Avsluta med några blad färsk timjan.